Laster…

Verksted

Hantho

På vårt verksted utføres det reparasjoner av alle typer motorer , drev og båter , servicer , nymonteringer , montering av div utstyr , samt båtpleie. Trenger båten en ny fenderlist eller en god rens og polering , så utfører vi dette.

På en vinterservice i forbindelse med opplag  blir det mest nødvendige vedlikeholdet tatt. Motoren blir kjørt i ferskvann (frostvæske ved innenbords) , alle smørepunkter blir smurt , sjekk/bytte av olje , filter ,girolje ,  anoder og plugger.  Denne servicen må IKKE forveksles med hovedservice på motoren som skal skje etter produsentens spesifikasjoner. I en hovedservice blir det gjort en mer omfattende jobb på motoren, der impeller , termostat , register reim osv blir byttet , samt oppdatering av software på motoren.   En registerreim som ryker på en 4-takter kan forårsake et totalhavari av motoren , så det er viktig å følge produsentens spesifikasjoner for serviceintervaller!!!

 

Verksted

Vårt nye verksted utfører alt av reparasjoner på båter og motorer, av alle typer og merker.

Verksted

Våre dyktige mekanikere løser også de fleste problemer våre kunder måtte ha med plenklippere, hagetraktorer og andre motordrevne redskaper.

Sjøsetting

For land- eller sjøsetting tilbyr vi både solid slipp, bryggemontert kran med løftekapasitet på 2 tonn, og en kraftig 7-tonns truck.

Sjøsetting

Solid slipp for utsetting og opptak av båt. Selvbetjening (50 kr) som er åpen døgnet rundt.