Laster…

Båter

Vi er forhandler for en rekke kjente, men også nye og spennende båtprodusenter. I vår utstilling har vi et utvalg av disse utstilt, og har også muligheten til å tilby deg prøvekjøring. Du er alltid velkommen til en hyggelig båtprat hos oss, og vi gir deg gjerne et tilbud du «nesten ikke kan si nei til»!

Nedenfor presenterer vi noen av våre produkter, du kan også klikke deg videre til komplett produktoversikt hos de respektive leverandører.

Nordkapp Noblesse 760
Nordkapp Noblesse 760
Nordkapp – Spennende design og funksjonelle løsninger.

Nordkapp er nå etablert som en komplett leverandør av sportslige fritidsbåter i størrelser fra 16 opp til 28 fot. Modellene kjennetegnes av gjennomtenkte løsninger, hvor kvaliteten på alle detaljer er fremtredende. Nordkapp er bygd for et trivelig og sikkert båtliv. Alle modellene er moderne, stabile og produsert etter strenge kvalitets- og miljøkrav.

Sting 570Sting 570
Sting

Sting serien er spesielt tilegnet det nordiske markedet. Den anerkjente norske båtprodusenten Espen Thorup har konstruert flere av Sting båtene.Kvaliteten blir kvittert av erfarene båtbygger på blandt annet verftet til Nordkapp Boats. Sting er et friskt pust i båtbransjen som leverer god nordisk båtbyggertradisjon basert på årelang erfaring.

Anytec622series_beskjaert

Anytec 622serien
Anytec
Anytec konstruerer og produserer aluminium båter for fritid og arbeid, med fokus på ytelse, funksjon og design.
 Zodiac 650 Pro Open

Zodiac 650 Pro Open
 Zodiac

Med over 1.000.000 solgte båter over hele verden, er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare båter. Med kontinuerlig forskning og utviklingsprosesser, utstyrer Zodiac sine båter med det siste innen teknologisk utvikling.

Mer enn 50 ulike Zodiac modeller å velge mellom og et rikholdig utvalg av ekstrautstyr, gjør det enkelt å finne en båt som innfrir dine ønsker. Fra små joller til store riber, Zodiac har utvalget. Du kan laste ned brosjyre ved å klikke HER! (6,2MB)

 

 

Når du skal tyverimerke båten din har du nå fått to muligheter: Med Securmark Standard inngraveres en ID-kode en rekke steder. Informasjonen lagres i en internasjonal database. Med Securmark Pluss påføres i tillegg 10.000 mikro-merker på skrog, instrumenter, motor etc. Et enkelt mikro-merke på størrelse med et sandkorn er nok til å identifisere gjenstanden. Merkingen er umulig å fjerne. KONTAKT OSS FOR TILBUD!